showroom

Naast de winkel in Groningen openen wij vanaf juni ook de deuren van onze showroom voor iedereen die daar graag een kijkje wilt nemen! Omdat wij niet al onze vintage meubels in de winkel kwijt kunnen hebben wij deze in opslag staan. Het is natuurlijk zonde dat er zoveel moois niet zichtbaar is voor publiek! 

Daar komt nu verandering in! 

In Lemmer openen wij de deuren van een extra showroom naast de conceptstore voor onze nieuwste aanwinsten. De meubels komen natuurlijk ook nog steeds wisselend in de winkel in Groningen te staan. 

Waarom Lemmer? 

Omdat ik (lees: Tim) in het kleine dorpje Creil woon wat vlakbij Lemmer ligt en vanuit hier ook veel werk buiten de tijden in de winkel om. Daarnaast krijgen wij vaak de vraag (ook vanuit het midden en zuiden van het land) om meubels te kunnen bezichtigen die in de opslag staan. Vanaf nu is het dus mogelijk om alle vintage meubels te bezichtigen. Kijk alleen even goed bij desbetreffende items of het in Lemmer of Groningen staat. 😉 

Wanneer er veel vraag en/of afspraken komen om de showroom te bezichtigen zullen wij hier ook vaste dagen/momenten open gaan om vrijblijvend langs te komen.