Sinds April 2020 werken wij samen met Attie! Attie runt de second hand kledingafdeling bij ons in de shop! Nieuwsgierig? Dit is haar story:

Atties Verhaal

Hoi! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar de achtergrond van deze winkel.

Ik ben Attie en ik woon in Groningen. Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Friesland en binnen ons gezin stond duurzaamheid en recycling centraal. Hierdoor nam ik al snel mijn moeders hobby over: tweedehands shoppen. Ik werd er meteen verliefd op. Ik vond unieke items en leerde kleding repareren. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een passie en misschien zelfs wel tot een missie 😉

Ik ben bijna elke vrije dag in een tweedehands winkel te vinden op zoek naar pareltjes. Ik zocht eigenlijk altijd kledingstukken in mijn eigen maat, maar ik kon de andere maten moeilijk laten liggen. Na heel wat jaren shoppen, verzamelde ik al mijn moed en begon ik een webshop. Al snel daarna ontstond de mogelijkheid om een klein winkeltje te beginnen in het centrum van Groningen.

Alle kledingstukken die ik verkoop komen uit het noorden van Nederland en zoek ik persoonlijk uit. Daarna repareer en was ik alle kledingstukken.

Mijn doel: Mensen motiveren om bewust te shoppen. De fast-fashion industrie is zo ontzettend groot en er moet wat veranderen. Tweedehands-/vintage kleding kopen is 1 manier om dat te doen. Waarom nieuwe dingen maken wanneer er al zoveel moois bestaat?

Ik wil graag, samen met jullie, het beeld van tweedehands kleding veranderen en zo een beetje bijdragen aan een duurzame mode industrie.

Woon je niet in de buurt van Groningen? Je kunt ook via Instagram online bij me shoppen.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Attie


X